Om oss

Ett företag med verksamhet över hela Sverige

Ce-Ge Städ & Fastighet AB finns på flera platser i Sverige, men vårt huvudsäte är beläget i Karlstad. Vi arbetar enligt devisen att städning inte enbart handlar om att hålla rent utan även om att bry sig, både om individerna som vistas i lokalerna och om miljön. Därför arbetar vi aktivt för att uppnå ett motståndskraftigt samhälle genom att vara noga i vårt urval av redskap och städprodukter och vi värnar om aktiva samarbeten kring miljön med våra uppdragsgivare.

Vi utbildar all vår personal

Hos oss på Ce-Ge Städ & Fastighet AB vet vi att städning handlar om kunskap. Vi tror att yrket ställer höga krav på vår personal både vad gäller resultat och service och utbildar därför kontinuerligt vår personal. På det här sättet kan vi garantera kvalitet i alla våra uppdrag och ge våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna motsvara de krav som våra kunder har.

Städning i Karlstad

Ett brett tjänsteutbud

Utöver entreprenadstädning har vi även verksamhet inom transport, lokalvård, industri och fastigheter. Vi utför också tjänster för den privata marknaden och skräddarsyr vårt arbete så att det passar lokalerna vi arbetar i och uppdragsgivarens behov. Hos oss garanteras ni alltid en jämn kvalitet på alla arbeten.

Vi tror på att skapa långsiktiga personal- och kundrelationer samt välfungerande samarbeten med de leverantörer vi använder oss av.