Flytthjälp

Flytthjälp

Dags att flytta? Då ställer vi upp som flytthjälp för att ta dina möbler och viktiga ägodelar från ditt gamla hem till ditt nya hem. Vi tar hand om allt, från att packa ner alla dina ägodelar i bubbelplast och kartonger, till att bära in allt i våra rymliga transportbilar. Våra anställda är professionella och försiktiga i sitt arbete för att säkerställa att inget går sönder på vägen, och hanterar dina ägodelar som att de vore deras egna.

Vi erbjuder komplett flytthjälp i Karlstad

När ni bokar vår flytthjälp ser vi till att vara på plats i den gamla lägenheten i god tid för att hinna packa ner allt innan det är dags att åka iväg. Vi har lång erfarenhet av flytthjälp och lärt oss många bra knep genom åren som gör vårt arbete effektivt, som att till exempel packa smart och planera arbetet på ett strukturerat sätt. Det tar alltid lite längre tid än man tror att packa ner ett hem i många lådor, men vi planerar vårt arbete väl och går igenom hemmet rum för rum för en organiserad flytthjälp. Vi kan även bistå er med en smidig flyttstädning för att göra lägenheten skinande ren och välkomnande för de nya ägarna.

Prisvärd flytthjälp i Karlstad

Det är kul att flytta, det är starten på något nytt och vi vill hjälpa er hitta hem. Vi erbjuder noggrann och professionell flytthjälp i Karlstad med glada medarbetare som har ett öga för struktur. Vi har konkurrenskraftiga priser som gör vår flytthjälp till en investering i flyttkaoset och det är enkelt att boka tid för våra tjänster. Kontakta oss via vårt kontaktformulär för att boka en tid för flytthjälp, så återkommer vi med mer information och ett tydligt prisförslag.

Vi ordnar transporter vid flyttar och kan anlitas för ändamålet både av privatpersoner och företag.