Flyttstäd

Flyttstäd

Att på ett tids- och kostnadseffektivt sätt kunna utföra en flyttstädning är en konst i sig och personalen på Städfirma Karlstad står gärna till er tjänst när ni skall byta bostad. När vi gör en flyttstäd utgår vi från Mäklarsamfundets rekommendationer för att kunna garantera våra kunder goda resultat och vi lämnar självklart en garanti på det jobb vi gör. Vi kan utföra städning i samband med flytt i hela Värmland oberoende av hur stora lokalerna är.

Ett noggrant och bra städbolag i Karlstad

Att göra en flyttstädning i Karlstad innebär att alla rum städas mer grundligt än vid en traditionell städning. Syftet med arbetet är att bostaden skall bli skinande ren och vara välkomnande för de kommande ägarna eller hyresgästerna. Till vår städhjälp hör bland annat att vi rengör ugnen, skåpluckor, kyl och frys in- och utvändigt samt att vi torkar av belysning och städar ur tvättmaskiner och torktumlare. Naturligtvis utför vi även sedvanlig dammtorkning, dammsugning och våttorkning av golven i alla rum. Under november till april ingår tvåsidig fönsterputs och under resten av året fyrsidig fönstertvätt.

Flyttstäd

Flyttstäd i Karlstad efter era behov

Utöver de bastjänster som ingår i vår flyttstädning i Karlstad kan ni även välja att boka följande tilläggstjänster:

  • Rengöring av persienner och tvätt av heltäckningsmattor
  • Fönsterputs på balkong som är inglasad
  • Polishbehandling av hårda golv och rengöring av vattenlås
  • Sanering av ugnar som är hårt smutsade
  • Sanering av nikotin och sot
  • Borttagning av dekaler och klistermärken

Vi erbjuder flyttstäd till en billig kostnad

Vi erbjuder alltid en offert innan ni bokar in oss för en flyttstäd i Karlstad. För att ta emot ett pris för flyttstäd ser vi gärna att ni tar kontakt med oss och specificerar hur stor bostaden är och även om det är några tilläggstjänster ni vill boka. När vi har tagit emot er förfrågan skickar vi en offert utan förbehåll. Som privatpersoner får ni använda ert RUT-avdrag när vi tar oss an er flyttstädning för att sänka våra arbetskostnader med 50 %. I sådana fall drar vi av beloppet ni har rätt till på fakturan.

Vi erbjuder en heltäckande flyttstäd i Karlstad som följer Mäklarsamfundets rekommendationer. Till arbetet hör även fönsterputs.