Hemstädning

Hemstädning

Vi på Städfirma Karlstad erbjuder hemstädning till er som inte har tid eller ork att själva hålla rent i er bostad. För att kunna garantera väl utförda arbeten inom städ i Karlstad har vi ett kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001 som vi följer i vårt jobb. Som ett av de första städbolagen att bli kvalitets- och miljöcertifierade i Sverige redan 1998 kan vi erbjuda städservice som lever upp till alla de krav och behov som våra uppdragsgivare har.

Ett städföretag som anpassar arbetet efter er

När vi bokas för hemstäd är det ni som kunder som styr vårt arbete. Vi kan antingen besöka er på återkommande basis eller vid enstaka tillfällen när ni behöver städhjälp i Karlstad. När vi städar i er bostad är vi noga med att visa respekt både för er och för era saker så att ni skall känna er trygga med att bjuda in oss till ert hem. Vi inleder varje abonnemang på hemstädning med ett möte under vilket vi samtalar om hur vi kan hjälpa er för att vi därefter skall kunna lägga upp vårt arbete på ett effektivt sätt.

Hemstädning

En mångsidig och flexibel hemstädning i Karlstad

När ni anlitar oss för städhjälp i Karlstad kommer vi se till att ni får komma hem till en skinande ren bostad.

  • Vi torkar damm av alla ytor
  • Vi dammsuger och våttorkar i alla rum
  • Vi erbjuder flertalet tilläggstjänster som ni kan välja vid behov

Välkomna att ta hjälp av en billig städfirma i Karlstad

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök inför ett uppdrag inom hemstädning i Karlstad. Det är av vikt för att vi skall veta vad ni önskar få hjälp med och för att ni skall kunna träffa oss. Att släppa in utomstående i sitt hem skall kännas tryggt och det är något vi är måna om i vårt arbete. Vi håller ett bra pris för både hemstädning och flyttstädning och ni får gärna använda er av skatteavdraget RUT för att sänka de arbetskostnader vi debiterar med 50 %.

Vi erbjuder hemstädning till ett bra pris. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök under vilket vi diskuterar era behov.