Trädgårdsservice

Trädgårdsservice

För en välmående trädgård är det viktigt att underhålla och vårda den med jämna mellanrum, något som våra medarbetare kan ta helhetsansvar för. Vi erbjuder en noggrann trädgårdsskötsel där vi arbetar hårt för att du ska bli nöjd och vi anpassar vårt arbete utifrån dina önskemål. Du bestämmer om vi ska arbeta med olika uppgifter vid varje arbetstillfälle eller efter ett rullande schema. Vi lägger upp vårt arbete så att det passar dig. Våra medarbetare på Ce-Ge städ och fastighet har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel och har bra kunskap i att lösa dina uppdrag.

Komplett trädgårdsskötsel med erfaren personal

När du anlitar oss för trädgårdsskötsel tar vi helhetsansvar för trädgårdens välmående och estetiska yttre. Vi kommer avlägsna ogräs, klippa buskar, forsla bort löv och kvistar med mera för en vacker trädgård. Om det finns något specifikt du behöver hjälp med hittar vi en lösning och vi utför vårt arbete på ett yrkesmässigt sätt så att du blir nöjd. Våra medarbetare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna ge dig en service i toppklass och vi använder moderna verktyg och redskap i vårt arbete.

Trädgårdsservice

Prisvärd trädgårdsskötsel i Karlstad

Alla våra medarbetare har gröna fingrar och en passion för naturen, vilket är en anledning till att vårt arbete håller hög kvalité. Att arbetat uppfyller dina krav är vår drivkraft och om du känner att det finns andra saker att fokusera på än trädgårdsskötseln ska du kontakta oss redan idag för en offertförfrågan. Priset för trädgårdsskötsel i Karlstad kan variera något beroende på trädgårdens storlek och trädgårdsskötselns omfattning, så det bästa är att du kontaktar oss för att berätta mer om vad du behöver hjälp med, så återkommer vi med ett rättvist prisförslag.

Vi kan ta hand om trädgårdsskötsel och anlitas för detta både av företag och privatpersoner.